HP face angajări

 
FOTO: GrupRC/
FOTO: GrupRC/
FOTO: GrupRC

Hewlett-Packard Romania (HP), unul dintre cei mai mari recruiteri pe zona de IT din Romania, are aproximativ 60 depozitii deschise pentru centrele din Bucuresti si Cluj-Napoca. HP opereaza in Romania prin intermediul a doua entitati -  organizatia comerciala (HP Romania SRL) si centrul de servicii (Global e-business operations centre SRL - GEBOC), potrivit hipo.ro.

Job-urile disponibile sunt din domeniile financiar, marketing si resurse umane, dar si domeniul IT. Astfel, printre pozitiile deschise in cadrul HP Romania se numara cel de programator, inginer pentru suport tehnic, consultant pentru solutii de business intelligence si project manager, recruiter senior, analist financiar, analist de risc, specialist aplicatii de marketing sau manager achizitii.

Compania americana are de asemenea posturi vacante pentru centrul de servicii din Romania pentru care candidatii trebuie sa cunoasca diferite limbi straine precum ebraica, olandeza, maghiara, germana, franceza, spaniola sau engleza.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?