Hoţ găsit de poliţişti după ce s-a prins într-o capcană pentru şoareci

Hoţ găsit de poliţişti după ce s-a prins într-o capcană pentru şoareci

Un hoţ care intrase în casa unui bătrân din comuna argeşeană Vultureşti a fost reţinut după ce şi-a prins piciorul într-o cursă de şoareci din casa bărbatului.Ghinionul a făcut ca hoţul, G. C. (39 de ani), să calce pe o cursă de şoareci în timp ce cotrobăia prin casa pensionarului, în vârstă de 72 de ani. Cursa i-a prins piciorul imediat. De durere şi foarte speriat, hoţul a încercat să îşi scoată piciorul din capcană, însă zgomotele produse l-au trezit pe proprietar. Acesta a apucat să aprindă lumina şi să zărească o clipă figura spărgătorului, care, de teamă să nu fie prins, a rupt-o la fugă cu tot cu cursa de şoareci pe picior, plecând fără să fi reuşit să fure ceva, însă lăsându-şi amprentele peste tot.

Şi cum amprentele sale erau în baza de date a Poliţiei Argeş, acesta a fost identificat foarte repede şi a fost reţinut pentru 24 de ore.

Ulterior, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung au dispus ca Gheorghe Ciobanu să fie cercetat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Articole recomandate


Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?