Hossu îi dă dreptate lui Teodorovici: Prea mulți șefi. E un prost management care trebuie corectat

 

Anunț devastator de la Finanțe! În sistemul public din România sunt prea mulți angajați. Constatarea îi aparține ministrului de Finanțe, Eugen Teodorovici. Într-o emisiune televizată, acesta a mai spus că s-a ajuns în situația ca mai mulți să controleze decât să lucreze.”Primul efect a fost reforma fiscală și probabil al doilea este reducerea de personal. O restructurare a personalului. Am ajuns la situația în care am avut și trei șefi pe același post, care erau plătiți cu salariu de șef. S-au înmulțit șefii și nu a fost o organizare adecvată. Este un prost management care ar trebui să fie corectat”, a declarat Bogdan Hossu, președinte Cartel Alfa, la Realitatea TV.

Ministrul de Finanțe a afirmat, joi, că, raportat la nevoile şi mărimea ţării noastre, este într-adevăr un număr mult prea mare de angajaţi în sistemul public, menționânf că şi în Parlament există mult prea mulţi angajaţi la cele două Camere, iar administraţia este mult prea încărcată.

 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?