Horoscopul săptămânii 21-27 aprilie 2017. Vezi ce-ți pregătesc astrele!

Horoscop 11 mai
Horoscop 11 mai

Descoperă ce-ți prezic astrele în săptămâna care urmează!Berbec

Dispoziţii schimbătoare, nativele acum râd, acum plâng, acum tună şi fulgeră, acum sunt inocente de nu mai ştie omul cum să le ia. Astrele acţionează extrem lovind în sistemul de relaţii, în cutume şi credinţă, în sănătate. Ameninţarea pierderii locului de muncă este încă iminentă, aşa că le-aş sugera un concediu, chiar medical, care să le ţină departe de conflicte. Dacîă pot evita certurile de la serviciu, rămân totuși cele domestice. Cel mai bun sfat este să se abţină.

 

Taur

Comunicarea se îmbunătăţeşte. Este posibil să apară contracte noi, interviuri pentru un loc de muncă pentru cele care nu au, o perioadă bună în comparaţie cu cea care a fost. Vorbim despre un soi de eliberare interioară, ceva apăsător care le-a chinuit pe native mai bine de an şi jumătate încoace şi care se dovedeşte a fi, de fapt, nemulţumirea legată de cercul de prieteni. Reluarea unor relaţii le va face să conştientizeze acest lucru  - şi e bine.

 

Află ce-ți rezervă horoscopul în week-end și următoarea perioadă AICI.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?