Horoscopul săptămânii 18 - 24 mai 2018

 

Descoperă ce-ți prezic astrele pentru perioada care urmează!Berbec

Nivelul ambițiilor este ridicat. Nu este rău, pentru că așa se pot realiza multe. Cu toate acestea, priviți în jur și o să observați că încercările de a vă dovedi independența prin toate mijloacele nu sunt întotdeauna cea mai fiabilă cale de a reuși. Amintiți-vă acest lucru, iar dacă o veți face, realizările voastre vor crește. Săptămâna este destul de bună din punct de vedere profesional.

Taur

Dificultățile și obstacolele nu pot fi depășite în totalitate. În cazul unor probleme, lucrul va fi asemănător muncii lui Sisif. Este inutil să forțați nota, mai bine mai așteptați. Situația de acasă va depinde de dorințele și de starea voastră de spirit. Deși trebuie să socializați, mult mai mare plăcere o să fie să rămâneți acasă. Nu vă faceți planuri pe termen lung, ci rezolvați treburile prezente. 

Gemeni

Veți avea oportunitatea de a vă acorda timp de așteptare, de meditare, pentru a reflecta și a vă odihni. Ca urmare a acestei energii și a creativității pusă la treabă, vor apărea idei noi la problemele stringente. Medical, continuă vulnerabilitatea digestivă care poate impune un regim mai strict. Financiar, nu vă recomand împrumuturi și nu planificați evenimente importante, deoarece punerea lor în aplicare va fi amânată.

Descoperă ce-ți rezervă astrele în următoarea perioadă pe clickpentrufemei.ro.

 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?