Horoscopul lunii MARTIE 2015

 
Horoscopul lunii MARTIE 2015
Horoscopul lunii MARTIE 2015

Iata horoscopul lunii martie 2015, prezentat de Astrocafe.ro.Berbec

Foarte importantă este această lună, pentru că este începutul unui an nou astrologic, iar tu dai tonul la tot ce va urma. Ești un soi de leader, pe care ceilalți s-ar putea să îl urmeze cu mult entuziasm. De aceea este bine să fii prudent vizavi de ceea ce spui, realizezi sau arăți lumii înconjurătoare. Debodezi de energie, iar această energie ar trebui canalizată în scopuri constructive, de genul îmbunătățirea competențelor tale profesionale și relaționarea corectă cu ceilalți. Este o perioadă excelentă pentru a-ți alcătui planuri de viitor. Renunță la obiceiuri, situații sau relații care îți obstrucționează progresul. În domeniul profesional se va încheia o etapă importantă, fie prin schimbarea condițiilor de muncă, a salarizării, fie pur și simplu tu vei aborda altfel munca și implicațiile ei. Ferește-te de grupurile alcătuite ad-hc la serviciu! Pe de altă parte este bine să acorzi atenție sănătății întregului organism. Consultațiile medicale, analizele sau intervențiile chirurgicale pot fi la ordinea zilei.

Taur

Prima parte a lunii îți aduce lumină în relațiile cu prietenii, protectorii și susținătorii socio-profesionali. Sunt posibile relații noi, antrenarea în activități de anvergură alături de oameni interesanți și progresiști. Totuși este bine să studiezi pe îndelete ofertele de colaborare și oamenii care vin în preajma ta, deoarece se pot strecura neplăceri greu de observat deocamdată. Pe toată durata lunii sunt active conflictele ascunse din sfera muncii. În aparență ai susținerea șefilor, dar este doar o aparență. Sunt posibile discuții aprinse la locul de muncă în special în preajma datei de 21 martie, când începe un an nou astrologic. Dacă la această dată există neplăceri majore în domeniul profesional, ele vor dura cel puțin un an de zile, de aceea fii prudent. Detașează-te de tumultul profesional. Dacă observi că unele contexte profesionale vechi se destramă, lasă-le să se ducă, pentru că astfel faci loc în viața ta, altora noi de o mai bună calitate. Îngrijește-ți sănătatea, mergi la controale medicale regulate și înconjoară-te de oameni dragi și de încredere.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?