Horoscop: zodiile care ascund mereu adevărul! Tu ştii de cine trebuie să te fereşti?!

 
Horoscop: zodiile care ascund mereu adevărul! Tu ştii de cine trebuie să te fereşti?! 
Horoscop: zodiile care ascund mereu adevărul! Tu ştii de cine trebuie să te fereşti?! 

Horoscop. Adevărul, se pare că nu este preferat de toţi nativii zodiacului. Horoscop. Iată care sunt zodiile care preferă să se ascundă în spatele vorbelor bine.. meşteşugite, în loc să spună adevărul! 

Dintre toate zodiile, cel mai mult tind să exagereze nativii Scorpioni, care totodată obișnuiesc să-i manipuleze și pe cei din jur. Iar acest lucru se întâmplă pentru că Scorpionii fac parte din categoria celor care nu prea fac diferența între adevăr și ficțiune, motiv pentru care foarte puțină lume se încrede în cuvintele lor.

Nici Gemenii nu stau foarte bine la capitolul sinceritate, dar aceștia excelează la capitolul bârfe. Și pentru că sunt în stare să vorbească ore întregi chiar și fără să aibă un subiect interesant, aceștia inventează tot felul de lucruri la care cu greu s-ar fi gândit altcineva.

Ar fi indicat să nu le spuneți secretele dumneavoastră Gemenilor, pentru că riscați să le afle toată lumea. În ceea ce îi privește pe Pești, chiar dacă sunt sensibili și cu un suflet mare și aceștia se pot transforma și pot inventa povești.

De asemenea, trebuie să fiți atenți când stați lângă un Pește pentru că știe exact ce să spună ca să vă facă să credeți în ei.

 

Sursa

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?