HOROSCOP ŢIGĂNESC: ce semn te reprezintă şi ce spune despre PERSONALITATEA şi DESTINUL tău

Horoscopul ţigănesc: ce spune despre personalitatea şi destinul tău
Horoscopul ţigănesc: ce spune despre personalitatea şi destinul tău

Horoscopul ţiganesc este unul dintre cele mai vechi şi mai profunde existente în lume, având în vedere că a fost realizat de un neam care a colindat Pământul în lung şi-n lat.

Zodiile nu sunt neapărat concepute în sens astrologic, ci au mai degrabă un iz de misticism. Cu toate acestea, un astfel de horoscop este bazat în primul rând pe observaţii făcute în natură, fiind cât se poate de pragmatic.

Zodiile din Horoscopul Tiganesc sunt impartite dupa cum urmeaza:

CUPA - 21 ianuarie - 19 februarie -

CAPELA - 20 februarie - 20 martie -

PUMNALUL - 21 martie - 20 aprilie -

COROANA - 1 aprilie - 20 mai -

SFESNICUL - 21 mai - 20 iunie -

ROATA - 21 iunie - 21 iulie -

STEAUA - 22 iulie - 22 august -

CLOPOTUL - 23 august - 22 septembrie -

MONEDA - 23 septembrie -22 octombrie -

CUTITUL - 23 octombrie - 21 noiembrie -

TOPORUL - 22 noiembrie - 21 decembrie -

POTCOAVA - 22 decembrie - 20 ianuarie -

Cupa

Oameni nascuti sub semnul cupei sunt de obicei foarte flexibil. Cupa reprezinta caracterul omului care este in stare sa tina in frau schimbarile prin care trece in viata. Daca semnul tau este Cupa, atunci esti o persoana cu o intuitie deosebita si foarte ingenioasa. Te bucurui de castiguri bune toata viata insa vei tanji mai mereu dupa o persoana care sa te iubeasca. Problema Cupelor este ca niciodata nu reusesc sa termine ceea ce au inceput.

Capela

Cei nascuti sub acest semn sunt considerati in cultura antica tiganeasca oamenii care au in ei esenta divina. Sunt persoane care ofera iubire si devotament neconditionat si care pot fi din cauza aceasta inselate cu usurinta. Aceste persoane percep lumea prin intermediul sentimentelor si de aceea uneori au mult de pierdut din cauza rautatii celor din jur. Cu toate acestea, isi mentin caluml in orice situatie si acest lucru nu face decat sa le ofere o viata linistita si fericita, in mare parte.

Pumnalul

Cei nascuti sub acest semn sunt adevarati cutezatori. Pumnalul era folosit de neamurile antice de nomazi pentru a-si croi drum prin codri si de aceea este un simbol al darzeniei si al cutezantei. Persoanele nascute sub acest semn iubesc competitivitatea si succesul. Sunt dispuse sa treaca peste orice greutate in viata, cu vointa. Nu se lasa niciodata si tine foarte mult la loialitate.

Citeşte mai multe pe Lyla.ro

Articole recomandate


Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?