Horoscop: Planeta Venus va intra în zodia Balanţei. Ce efecte are asupra ta?

Terra
Terra

Venus, planeta iubirii şi a frumuseţii, intră începând cu 16 august 2013 în zodia Balanţei, semnul pe care îl guvernează, unde va sta până pe 11 septembrie.


Venus este în elementul său atunci când tranzitează unul dintre cele două semne pe care le guvernează: Taur sau Balanţă.

Toată această perioadă va fi marcată de dorinţa de echilibru, frumuseţe şi armonie. Relaţiile interpersonale sunt acum în centrul atenţiei, fie că e vorba de asemănările care ne aduc aproape sau de diferenţele care ne fac unici şi ne atrag interesul.

Dar dorinţa accentuată pentru armonie poate conduce foarte uşor la compromis. De aceea, ar trebui să te gândeşti bine ce vrei înainte de a sacrifica în numele armoniei. Degeabă ai linişte aparentă dacă în interior te confrunţi cu dezamăgirea.

Venus în Balanţă mai înseamnă şi frumuseţea exterioară. De aceea, acum este momentul ideal să apelezi la tratamente cosmetice, la schimbări de look sau chiar cursuri de make-up. Arta şi socializarea sunt bine aspectate.

Detalii pe eva.ro

Articole recomandate


Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?