HOROSCOP DE WEEKEND 20-22 octombrie 2017: Zodia care nu scapă de probleme

 
Horoscop 19 octombrie
Horoscop 19 octombrie

HOROSCOP DE WEEKEND 20-22 octombrie 2017: Nativii gemeni care au avut probleme atât pe plan sentimental cât și pe cel profesioanal nu vor găsi o soluție, acestea vor persista o perioadă lungă de timp. Află ce surprize plăcute sau neplăcute ți-au rezervat astrele pentru acest weekend!HOROSCOP DE WEEKEND 20-22 octombrie 2017: BERBEC

Chiar dacă ai primit propuneri pentru activități pe care să le faci în acest weekend, din păcate nu vei putea da curs niciuneia. Treburile gospodărești pe care le-ai tot amânat îți vor ocupa aceste zile.

HOROSCOP DE WEEKEND 20-22 octombrie 2017: TAUR

În acest weekend vei fi foarte concentrat și-ți vei dedica analizele tuturor informațiile pe care le-ai primit în ultima vreme. Privește partea bună, în cele din urmă vei ajunge la o bună înțelegere a cursului nou al vieții.

HOROSCOP DE WEEKEND 20-22 octombrie 2017: GEMENI

Nehotărârea pe care ai tot afișat-o în ultimele zile a dus la câteva probleme atât pe plan profesional, cât și personal. Așadar, cel mai bine ar fi ca în acest weekend să pui cap la cap toate lucrurile pentru a înțelege care este cauza. Altfel, în caz contrar, problemele vor persista.

HOROSCOP DE WEEKEND 20-22 octombrie 2017: RAC

În aceste zile, vei fi înconjurat de oameni dragi și te vei relaxa alături de ei. Aceștia te vor calma și-ți vor transmite numai emoții pozitive.

HOROSCOP DE WEEKEND 20-22 octombrie 2017: LEU

Săptămâna aceasta ai avut parte de zile productive din punct de vedere intelectual. Ai avut foarte multe idei care puse în aplicare s-ar putea dovedi a fi adevărate mașinării de făcut bani. Recomandat este să te informezi cu privire la detaliile amănunțite legate de o afacere viitoare și să încerci să pui în practică.

HOROSCOP DE WEEKEND 20-22 octombrie 2017: FECIOARĂ

În sfârșit ai ocazia să te gândești doar la evoluția personală și profesională. Te vei bucura de multă liniște în acest weekend, de care aveai nevoie.

HOROSCOP DE WEEKEND 20-22 octombrie 2017: BALANȚĂ

Totul în viața ta este numai lapte și miere. În acest weekend, plănuiești o scurtă excursie cu rudele sau prietenii pentru a vă reînnoda relația cu aceștia.

HOROSCOP DE WEEKEND 20-22 octombrie 2017: SCORPION

Deși aveai planuită o călătorie în interes personal pentru acest sfârșit de săptămână, ai hotărât să o anulezi pentru a putea fi alături de o persoană foarte dragă care trece prin momente destul de dificile. Această persoană va fi profund recunoscătoare pentru timpul acordat.

HOROSCOP DE WEEKEND 20-22 octombrie 2017: SĂGETĂTOR

O petrecere în familie sau un picnic cu prietenii reprezintă variantele acestui weekend. întrucât vei avea atât de mult de muncă astfel încât nu te vei putea dedica mai mult de câteva ore pentru relaxare.

HOROSCOP DE WEEKEND 20-22 octombrie 2017: CAPRICORN

Un proiect nou în care te-ai implicat voluntar și care inițial ți-a atras atenția acum nu îți mai dă pace. Simți că nu-i dai de capăt, iar starea de nervozitate nu întârzie să apară. În aceste zile vei petrece încercând să deslușești tainele acestui proiect.

HOROSCOP DE WEEKEND 20-22 octombrie 2017: VĂRSĂTOR

Dorești cu ardoare o schimbare în viața ta și chiar ai început să faci mici modificări. La muncă ai devenit foarte implicat, iar pe plan sentimental vei dori să faci schimbări. De asemenea, în acest weekend este propice pentru a aduce la cunoștință persoanei iubite acest lucru.

HOROSCOP DE WEEKEND 20-22 octombrie 2017: PEȘTI

În acest weekend te vei lăsa purtat de instinct. De asemenea, vei pleca într-o călătorie cu mașina fără nicio destinație prestabilită.

sursă: yve.roAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?