Horoscop de weekend 12-13 Mai 2018: Zodia care decide să-și schimbe viața

 
Horoscop 11 - 17 mai 2018
Horoscop 11 - 17 mai 2018

Horoscop de weekend 12-13 Mai 2018: Prima parte a weekendului, Fecioara este decisă să-și schimbe ceva în viață, iar pentru Vărsător weekendul aduce împăcări. Află ce ți-au rezervat astrele!Horoscop de weekend 12-13 Mai 2018: BERBEC

Vei începe acest weekend printr-o mică vizită la o rudă, un apropiat. Deși nu vei fi în centrul atenției așa cum îți dorești, vei fi bucuros că eşti înconjurat de apropiați.

Horoscop de weekend 12-13 Mai 2018: TAUR

Vei fi gânditor, dar nu vei rata momentele petrecute alături de cei dragi. A doua parte a weekendului poate fi decisivă în ceea ce privește o problemă financiară.

Horoscop de weekend 12-13 Mai 2018: GEMENI

Începi printr-o mică pauză de la ceea ce se întâmplă în cadrul locului de muncă și te poți focaliza asupra stării de sănătate. A doua parte a weekendului este posibil să ai parte de o pasiune mai veche.

Horoscop de weekend 12-13 Mai 2018: RAC

Deși nu crezi, o discuție purtată cu un apropiat are efecte miraculoase. Întâmplările din ultima perioadă nu merită să nu fie povestite, astfel că nativul va iniția o discuție în acest sens cu un prieten.

Horoscop de weekend 12-13 Mai 2018: LEU

În tot acest weekend încerci să fii mai atent la ocaziile ivite, însă îți este teamă de eșec. Sfârșitul weekendului aduce o ofertă de nerefuzat.

Horoscop de weekend 12-13 Mai 2018: FECIOARĂ

În acest weekend, deși ai mai încercat, ești decis să schimbi ceva în viață și vei reuși. 

Horoscop de weekend 12-13 Mai 2018: BALANȚĂ

Chiar dacă starea de sănătate nu îți permite să fii energic așa cum i-ai obișnuit pe cei din jur, vei da o mână de ajutor în treburile casnice. Duminică vei invita acasă un apropiat sau chiar grupul de pieteni, pentru a vă relaxa sau viziona un film.

Horoscop de weekend 12-13 Mai 2018: SCORPION

Toată săptămâna a fost una plină de greutăți și încercări, însă acest weekend este dedicat pentru tine și partenerul de viață.

Horoscop de weekend 12-13 Mai 2018: SĂGETĂTOR

Ar trebui să fii mai chibzuit în ceea ce privește cheltuiala, căci în acest weekend se vor ivi ocazii pentru a achiziționa lucruri de care ai nevoie. În a doua parte a weekendului ești surprins plăcut de un membru al familiei. 

Horoscop de weekend 12-13 Mai 2018: CAPRICORN

În prima parte a acestui weekend pot apărea situații neprevăzute și se recomandă să te înarmezi cu multă răbdare. Un act care necesită o aprobare sau o semnătură te va pune pe drum.

Horoscop de weekend 12-13 Mai 2018: VĂRSĂTOR

În ciuda orgoliului, acest weekend îți va aduce ocazii de a face pace cu un apropiat cu care ai avut un conflict. Sentimentul că ai puterea să ierți te poate face să te simți superior.

Horoscop de weekend 12-13 Mai 2018: PEȘTI

Profită de aceste zile de weekend și ocupă-te de lucrurile de care nu ai timp pe parcursul săptămânii. O veste așteptată va schimba ușor planul pentru săptămâna care urmează.

sursă: yve.ro

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?