Horoscop. Cea mai bună zodie în iubire. Oferă tot și nu cere nimic!

 

Horoscop. Într-o relație, fiecare dintre parteneri se așteaptă să primească din partea jumătății sale același respect și aceeași atenție, dar și o cantitate egală de iubire. Cea mai bună zodie în iubire nu face parte din această categorie. Aceasta oferă tot partenerului său și nu cere nimic în schimb. Pentru ea, a da este mai important decât a primi și din acest motiv este în stare să facă orice pentru persoana iubită. 

Când vine vorba de dragoste, femeia Săgetător știe exact cum să își cucerească partenerul, dar și cum să mențină aprinsă flacăra pasiunii. Atunci când știe cine este bărbatul pe care îl vrea în viața sa pentru totdeauna, își adună toată energia pentru a-l cuceri cu orice preț.

Deoarece este o fire aventuroasă, curiozitatea o va determina să experimenteze orice latură a unei relații de cuplu. Pofta ei de viață este contagioasă și te face să te simți energic și optimist în orice moment al zilei. Mereu va fi cea care va plănui vacanțele, dar și escapadele romantice. Întotdeauna este deschisă provocărilor, dar și aventurilor.

Femeia Săgetător poate fi extrem de intensă și atentă cu perechea sa, plănuind mereu mici surprize pentru cel drag, iar acest lucru se datorează caracterului frumos pe care îl are. Are planuri mari de viitor și nu ezită să discute deschis despre acestea. Tocmai această atitudine te face să te gândești la faptul că vă potriviți de minune și că puteți să munciți cot la cot pentru un viitor împreună.

 

Sursa

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?