Horoscop: Cât de mult îl afectează lipsa sexului în funcţie de zodia lui

Horoscop: Zodiile şi replicile de agăţat
Horoscop: Zodiile şi replicile de agăţat

Trebuie să luaţi o pauză sexuală? Zodiacul îţi spune cât de mult îl va afecta lipsa sexului pe iubitul tău şi cum se comportă când nu are parte de ce îşi doreşte.

Berbec

Berbecul este un bărbat pasional, ca orice semn de foc şi sexul este foarte important pentru el, mai ales la începutul unei relaţii, când simte nevoia să-şi exprime înflăcărarea prin actul sexual. Când nu puteţi face sex, relaţia poate trece printr-o perioadă mai grea. Lipsa sexului îl afectează destul de mult pentru că altfel nu ştie cum să-şi comunice sentimentele şi nici nu înţelege alte dovezi de iubire din partea ta. Numai când sunteţi în pat simte că te iubeşte şi îl iubeşti cu adevărat.

Taur

Pentru Taur, sexul este important, dar nu mai important decât alte mici plăcerii ale vieţii, cum sunt mâncarea bună, muzica, băutura preferată sau un film frumos. El apreciază toate plăcerile vieţii şi dacă lipseşte una din ele, atunci se va mulţumi cu celelalte fără să facă nazuri. Când nu puteţi face sex,va aştepta cuminte sfârşitul interdicţiei şi între timp se va bucura să te aibă alături pur şi simplu, să discutaţi, să vă ţineţi în braţe, să vă plimbaţi – doar este unul din romanticii zodiacului.

Gemeni

Bărbatul din Gemeni pare săf ie dependent de sex atunci când îl cunoşti. De fapt, e doar o fază prin care trece la începutul unei relaţii. Cu timpul, îşi pierde din interesul pentru sex, chiar dacă interesul faţă de tine e la fel de mare. Dacă nu puteţi face sex,c u atât mai bine pentru el, căci îi rămâne mai mult timp ca să stea de vorbă cu tine. Chiar dacă eşti departe, nu trebuie să-ţi faci griji că te va înşela – atâta timp cât există telefoane şi puteţi vorbi, pentru el e OK.

Rac

Racul este un copil mare care are nevoie de atenţie, îngrijire şi răsfăţ mai mult decât de sex sălbatic. Nu îşl deranjează lipsa sexului atâta timp cât eşti totuşi lângă el atunci când are nevoie de tine ca să-ţi povestească ce a făcut peste zi, ca să-i pregăteşti o masă caldă, ca să-l consolezi, să-l lauzi, etc. Evident, are şi el nevoie de sex ca orice bărbat, dar acesta nu are o importanţă maximă pentru el. Chiar dacă se întâmplă mai rar, acest lucru nu vă va strica relaţia.Continuarea pe  Unica.ro

Articole recomandate


Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?