Horoscop 2-8 februarie 2018. Zodia care va trăi cea mai neagră săptămână

 

Descoperă ce-ți prezic astrele pentru următoarea perioadă!

Berbec

Veți avea nevoie de mult tact și diplomație în relațiile cu mama sau în relațiile cu copiii dacă voi însevă sunteți mame. Abordați cu delicatețe relația cu ei, mai ales dacă au un caracter iute ca al vostru. Vă puteți trezi că aproape se inversează rolurile și vai de părinții care nu-și ascultă copiii! În procese de moștenire abordați conflictele cu stăpânire de sine!


Taur

Fiți alături de partenerul vostru care poate avea probleme la locul de muncă. Chiar dacă va avea tendința de a veni cu nervii de la serviciu și acasă, dați voi dovadă de înțelepciune și nu escaladați conflictele! Încercați să-l ponderați, pentru că îi va fi greu s-o facă singur! Spre deosebire de el, lucrurile stau mult mai bine profesional pentru voi. Deși vă purtați posesiv cu copiii voștri, cred că îi răsfățați cam mult de data asta.

Gemeni

E timpul să vă luați inima în dinți și să vă exprimați iubirea și afecțiunea față de persoanele dragi. Asta așteaptă toți de la voi. Puteți s-o faceți cu umorul de care beneficiați din plin în următoarea perioadă, puteți cocheta ușor, că nu strică, puteți să scoateți la vedere toate armele seducției de care sunteți capabile și puteți fi cea mai bună tovarășă de joacă și năzbâtii, dar când e vorba de învățare, copilul nu vă dă la-ntors.

Află ce-ți rezervă astrele în această perioadă pe clickpentrufemei.ro.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?