Hipermarket din România, AMENDAT pentru că vindea carne de porc "din viitor". Ce înseamnă asta

Un hipermarket din Arad a fost amendat, astăzi, cu 5.000 de lei, de reprezentanții Protecției Consumatorilor, pentru practici comerciale incorecte, după ce un bărbat a cumpărat carne pe care era trecută ca dată a ambalării o zi viitoare.Un cumpărător din Arad a mers miercuri seara la cumpărături la un hipermarket din oraș, de unde a cumpărat, printre altele, o caserolă cu cotlet de porc din rasa Marele Alb, iar la ieșirea din magazin, bărbatul a constat că a cumpărat carne „din viitor”.

Deși produsul fusese cumpărat în 19 aprilie, pe etichetă scria că a fost ambalat în data de 20 de aprilie, scrie Mediafax.

Reprezentații magazinului au vrut să îi înapoieze banii, dar bărbatul a preferat să păstreze bonul și produsul, ca dovadă a acestui fapt, reclamat la Protecția Consumatorilor.

Inspectorii de la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor din Arad (CJPC din Arad) au mers în control la magazin, unde au aplicat o amendă de 5.000 lei pentru pentru că unitatea a folosit practici comerciale incorecte.

„Comisarii CJPC Arad au efectuat un control la operatorul economic care a comercializat produsul. S-a constatat că operatorul economic a folosit practici comerciale incorecte și a fost amendat cu 5.000 de lei. Ambalarea se face, de fapt, de către operatorul economic care a comercializat produsul și pe etichetă a apărut o dată de viitor, cum ar fi pentru mâine. Operatorul economic și-a recunoscut vina și a motivat faptul că lucrătorul comercial a greșit în momentul când a făcut eticheta", a declarat, astăzi, pentru Mediafax comisarul șef al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Arad, Gheorghe Iancu.

În timpul controlului nu au mai fost descoperit alte probleme.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?