O hartă interactivă terifiantă dezvăluie ce s-ar întâmpla dacă bomba atomică ar lovi orașul tău

Ce s-ar întâmpla dacă bomba atomică ar lovi orașul tău? Este o situație de nedorit, dar, în actualul context politic mondial, se prea poate să îți fi trecut prin minte o asemenea întrebare.Ei bine, răspunsul vine cu ajutorul unei hărți interactive. Aceasta dezvăluie dezastrul de proporții pe care l-ar provoca o bombă nucleară, în orice zonă de pe glob.

Harta interactivă indică amploarea loviturii, a radiației, a undei de șoc și a căldurii generate.

Pentru a utiliza harta interactivă, trebuie să introduceți mai întâi orașul. Apoi, selectați tipul bombei, după care "bomb blast" pentru a vedea efectele devastatoare ale bombei nucleare. Click aici pentru harta interactivă!

Ce trebuie să știi în cazul unui atac cu bomba atomică, potrivit experților

- trebuie să ai un așa numit kit de aprovizionare de urgență, care conține apă și produse alimentare care nu pot fi perisabile

- bomba nucleară anulează orice sistem de comunicație, iar telefoanele mobile și laptopurile nu mai pot fi folosite; în aceste condiții, ar fi indicat să ai la îndemână un radio cu mai multe baterii de rezevă

- este important să te adăpostești într-un loc unde pereții de beton sunt foarte groși, iar ferestrele să fie închise

- este indicat să te întinzi la pământ, cu mâinile în spatele capului

- nu te uita niciodată la explozie, pentru că îți poate provoca orbirea

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?