Harley-Davidson recheamă în service motociclete. Problema pe care o au poate provoca accidente

Harley-Davidson recheamă 250,000 de motociclete în fabrică, din cauza unor probleme la sistemul de frânare, anunţă CNN.Problema poate fi remediată prin schimbarea lichidului de frână, opertaţiune ce va fi făcută pe banii companei.

În comunicatul companiei se mai spune că este posibil ca problema să apară în cazul proprietarilor de motociclete care nu respectă instrucţiunea de a schimba lichidul de frână din doi în doi ani. Chiar şi aşa, Harley Davidson îşi asumă cheltuielile, pentru că efectul poate fi o "pierdere bruscă şi totală a frânelor, iar efectele pot fi grave."

Potrivit CNN, celebra companie moto a luat decizia de a lansa acest apel după ce a primit 43 de reclamaţii despre astfel de defecţiuni, soldate cu trei accidente şi două persoane rănite. 
 
Modelele rechemate pentru intervenţie la frâne sunt Touring, CVO Touring şi VRSC, fabricate între 2008 to 2011. Se estimează că 175.000 din cele 250.000 de motociclete cu potenţiale probleme sunt în Statele Unite. 


Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?