Haos la metrou, miercuri dimineață după o defecțiune. Imaginile dezastrului Metrorex

 
Aglomerație la metrou
Aglomerație la metrou
FOTO: Realitatea.net
Aglomerație la metrou Aglomerație la metrou Aglomerație la metrou

O defecțiune apărută la un macaz a generat haos la metrou, pe Magistrala a 2-a, miercuri dimineață, la cea mai aglomerată oră în București.  Mii de călători s-au îngrămădit în stații și au așteptat în zadar trenurile pe Magistrala a 2-a, miercuri dimineață, în jurul orei 8.00, cea mai aglomerată oră în București. 

În jurul orei 9.00, Metrorex a comunicat și motivul haosului: un macaz defect. 

”Informăm publicul că astăzi, 24.10.2018, la ora 08:20, în apropierea stației de metrou Constantin Brâncoveanu, s-a defectat un macaz.

Pe Magistrala a 2-a, trenurile de metrou nu au circulat conform graficului de circulație obișnuit. Echipele de intervenţie Metrorex au lucrat pentru remedierea defecțiunii și reluarea circulației”, a precizat compania.

”La acest moment circulația se desfășoară în condiții normale. Călătorii au fost informați prin sistemul de sonorizare din stațiile și în trenurile de metrou”, a mai spus Metrorex la aproximativ o oră după apariția problemei. 

Fotografiile postate pe rețelele sociale de călătorii nemulțumiți au arătat dimensiunea haosului. 

 Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?