Haos la graniță. Autoritățile maghiare au intensificat controalele. Vezi în timp real cât aștepți

 

Cozi interminabile de mașini la ieșirea din țară în minivacanța de 1 Decembrie. Autoritățile maghiare au intensificat controalele. 

Se așteaptă ore întregi la Cenad sau la Nădlac pe sensul de ieșire din țară nu doar pentru că mulți oameni au decis să profite de zilele libere, ci și pentru că autoritățile ungare au intensificat controalele la granița, scrie opiniatimisoarei.ro

„Autoritățile maghiare efectuează verificări sistematice, la Cenad. Noi am suplimentat arterele de control, lucrăm la capacitate maximă pentru fluidizarea traficului. Momentan timpul de așteptare este de aproximativ 60 de minute, la Vama Cenad”, transmit reprezentanții Poliției de Frontieră Timis.

VEZI ONLINE TIMPII DE AȘTEPTARE 

Aplicaţia on-line prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp (calculată în funcție de valorile de trafic înregistrate la un moment dat, circumstanțele locale și tipul de control adoptat inclusiv de autoritățile vamale).

Valorile afișate pot suferi modificări în funcție de dinamica traficului și situaţia operativă înregistrată în punctul de trecere, respectiv la un moment dat și nu exclud inițierea (efectuarea) unor controale de frontieră amănunțite.

Polițiștii de frontieră recomandă tranzitarea tuturor punctelor de frontieră existente la graniță, astfel încât să se preîntâmpine apariția suprasolicitărilor, din punct de vedere al tranzitului, doar a unora dintre acestea, din cauza unui numar mare de călători, într-un timp foarte scurt.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?