Și-a ținut fiul cu handicap mintal într-o cușcă, peste 20 de ani: "Îl lăsam uneori să facă baie"

Un tată acuzat că şi-a ţinut fiul cu handicap mintal într-o cuşcă timp de peste 20 de ani a fost arestat în vestul Japoniei, a informat poliţia din această ţară, citată de AFP, conform agerpres.ro.Yoshitane Yamasaki, 73 de ani, a fost arestat pentru că şi-a ţinut prizonier fiul, în prezent în vârstă de 42 de ani, în casa lor din oraşul Sanda, situat în prefectura Hyogo din vestul Japoniei.

Potrivit relatărilor apărute în presa locală, fiul a fost încuiat într-o cuşcă de lemn de un metru înălţime şi 1,8 metri lăţime, situată într-o cabană adiacentă casei familiei.

Tot potrivit presei, suspectul şi-a recunoscut faptele. "Mi-am forţat fiul să trăiască într-o cuşcă mai bine de 20 de ani, pentru că avea probleme mintale şi făcea prostii", a declarat bărbatul. El a adăugat că a avut grijă să îşi hrănească fiul şi că îl lăsa din când în când să facă o baie.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?