Guvernul va emite o nouă HG în cazul "Spiru Haret", cu specializările la care poate organiza admitere

 
Foto: click.ro
Foto: click.ro
Guvernul va da, săptâmâna viitoare, o hotărâre în care vor fi precizate specializările şi formele de învăţământ pentru care Universitatea "Spiru Haret" poate organiza admitere, a declarat Gabriel Ispas, director în Departamentul Juridic din cadrul Ministerului Educaţiei, după procesul de vineri.
Ispas a mai spus că Universitatea "Spiru Haret" poate face admitere doar la specializările şi formele de învăţământ acreditate sau autorizate.

Potrivit lui Ispas, decizia de vineri doar aduce în legalitate Universitatea "Spiru Haret", el precizând că la formele neacreditate nu se poate organiza admitere.


Curtea de Apel Bucureşti a admis, vineri, în parte, acţiunea Universităţii "Spiru Haret" împotriva Guvernului, în sensul că a suspendat executarea a două articole din HG 749 din 2009, care nu îi permit acesteia să organizeze admitere, însă hotărârea nu este definitivă.

Recursul poate fi introdus în cinci zile.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?