Guvernul ia în calcul o rectificare bugetară

 
Paul Stănescu
Paul Stănescu

Guvernul pare că deja nu mai are bani de salarii. Vicepremierul Paul Stănescu a anunțat la Slatina că Executivul va face o rectificare bugetară la finalul lunii. Și a mai spus că speră să fie găsită o formulă prin care toată lumea să aibă cel puțin bani de salarii. Totuși, ministrul Finanțelor l-a contrazis pe Stănescu. Sunt discuții despre rectificare, dar nu sunt probleme.Paul Stănescu a amintit că lefurile au fost mărite și a adăugat că, citez, ”deja vorbim şi de pensii pentru primari”. În acest moment, în Guvern sunt discuții cu privire la rectificarea de la sfârșitul lunii.

”Sunt îngrijorări, chiar mi-au spus câțiva primari că nu vor fi bani pentru PNDL. Eu îi asigur că e prioritate a guvernului și vor fi bani pentru PNDL, să nu-și facă nimeni griji că va veni cu factura la ministerul dezvoltării și nu va fi decontată. Ca durată de timp, nu cred că a durat o factură mai mult de maxim două săptămâni de zile ca cel care a făcut lucrarea să și primească banii”, a spus Paul Stănescu.

Ministrul Finanțelor recunoaște că sunt discuții cu privire la rectificare, dar spune că nu sunt probleme cu plata salariilor. Și că vicepremierul s-a referit doar la câteva comunități cu probleme.

”Nu este niciun fel de problemă în a asigura toate cheltuielile de funcționare. Toate cheltuielile necesare și ocazionate de orice proiect aflat astăzi în derulare sau proiect care urmează să fie început la nivel central sau la nivel local”, a spus Eugen Teodorovici.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?