Guvernul a mințit când a făcut bugetul

 
Darius Vâlcov și Teodorovici
Darius Vâlcov și Teodorovici

Prăpastie între estimările Guvernului privind creșterea economică și cifrele oficiale comunicate în această dimineață de Institutul Național de Statistică.

Anul trecut, economia a crescut cu 4,1%. Cifra arată că Guvernul a mințit chiar și când a făcut bugetul. În document scrie clar că anul trecut creșterea economică a fost de 4,5%.

Avansul economiei româneşti a încetinit la 4,1% în 2018, de la 7% în anul precedent, potrivit estimărilor semnal publicate joi de Institutul Naţional de Statistică (INS).

Datele INS arată o creştere a Produsului Intern Brut (PIB) inferioară estimărilor Comisiei Naţionale de Prognoză, care indicau un avans de 4,5% pentru economia românească în 2018.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Asa a inceput si in Venezuela ..,
14 Feb 17:21
... si nu se mai termina !!! Nici macar benzina nu mai au cu ce sa faca !!! “Noroc” ca ii ajuta cu credite rusia si china !!!?
Răspunde
0 0
cotoi
14 Feb 16:00
Asa fac ei de fel .
Răspunde
0 0
Amalia
14 Feb 12:27
Asta nu este o noutate,ar fi bine să fie singura minciună!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?