Guvernul a aprobat înfiinţarea Programului naţional pentru combaterea pandemiei de gripă A/H1N1

 
Foto: transilvaniaexpres.ro
Foto: transilvaniaexpres.ro
Guvernul a aprobat miercuri un proiect de Hotărâre prin care se modifică HG pentru aprobarea programelor naţionale pentru sănătate în 2009 în sensul realocării sumelor economisite pentru programe de oncologie, diabet şi combaterea gripei porcine.
Ministrul Sănătăţii, Ion Bazac a explicat că prin acest proiect de Hotărâre se face o realocare în interiorul programelor de sănătate din interiorul Ministerului Sănătăţii, redistribuindu-se o parte din sumele economisite în cadrul programului de compensare a medicamentelor cu 90%- rezultate din scăderea preţului la medicamente- la cele două programe unde există un deficit de finanţare: programul de oncologie şi programul de diabet.

De asemenea, prin acest proiect se înfiinţează şi Programul naţional pentru combaterea pandemiei de gripă A/H1N1 "pentru a putea exista o acţiune integrata în cadrul acestui program", a susţinut ministrul.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?