Gușă: Dragnea, o marionetă care speră că faptele se vor prescrie. Sentința de joi, apă de ploaie

 

Orice sentinţă în cazul lui Liviu Dragnea este apă de ploaie, a afirmat Cozmin Guşă înainte de mult așteptata decizie a magistraţilor în dosarul ”Bombonica”. Constultantul politic a analizat şi cele trei variante pe care le au judecătorii.

Liviu Dragnea a fost condamnat pentru fapte mult mai grave pentru CV-ul de politician și tot a reușit să ajungă în fruntrea social-democraților, prin urmare decizia de joi este ”apă de ploaie”, spune Cozmin Gușă.

”Dacă va fi condamnat, va fi în primă instanță. Ce semnificație are condamnarea?! A fost condamnat pentru un fapt mult ai grav - manipularea unor alegeri, care pentru CV-ul unui politician este mult mai grav. Dacă în baza primei condamnări a propășit în fruntea PSD, nu văd de ce l-ar împiedica o posibilă condamnare azi”, a explicat consultantul politic.

În cazul în care va fi condamnat, i se va da posibilitatea să rezolve problemele pe care le are în Justiție prin alte mijloace, în timp ce achitarea îi va da un fel de liniște până la următorul dosar, susține Gușă.

”Dragnea speră ca faptele de după 1989 se vor prescrie cumva, printr-o dictatură asupra sistemului de Justiție. Lui îi convine rolul de lider maxim, dar e doar o marionetă care atunci când o să-și încheie misiunea pe care i-au dat-o unii fără să-l anunțe, o să ajungă în societate acolo unde-i e locul”, subliniază consultantul politic.

Gușă, despre acțiunea jandarmilor: S-a trecut la intimidare. Trăim într-o dictatură a proștilor

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Andrei
21 Jun 15:01
A început o lupta istorică.
După 84 de ani, Poporul Roman a început lupta de eliberare națională, împotriva ocupanților Bolsevici,care au subordonat Romania unei puteri străine.
Rețelele de agenți ale rezidentelor KGB și GRU,conspirate sub denumirea de partide politice, au ocupat în întregime toate instituțiile statului român, și execută acțiuni de genocid împotriva Poporului Român.
Jandarmii au jurat credință Poporului Român și României.
Au de ales daca in aceasta lupta vor trasa Poporul și își vor urma comandanții care sunt agenți străini.
Respectați a Jurământul depus Țării și Poporului..
Nimic nu este mai greu în viață decât să fii trădător...
Veșnicia Poporului Român,va câștiga aceasta lupta.
Trăiască România Liberă..!
Îmi închin viața ție vesnic Popor Roman..!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?