Cozmin Gușă: Nu mai erau violențe dacă Iohannis mergea în Piață, la miting

 

Consultantul politic Cozmin Gușă consideră că, prin faptul că Iohannis nu a luat în calcul să meargă la mitingul diasporei de vineri, i-a încurajat pe Dragnea și ai săi să genereze valul de violențe din Piața Victoriei."Am o convingere! Dacă președintele Iohannis anunța că merge la miting și avea acest drept, acele violențe nu ar fi putut avea loc, pentru că intrau deja în altă categorie. Faptul că Iohannis nu s-a dus, i-a incurajat pe Dragnea și ai săi să genereze acel val de violențe, de manipulări. Cum să dai cu tun cu apă când e președintele României acolo? Acel mecanism de verificare, de protecție ar fi depistat celulele false infiltrate de Dragnea și ai săi în mulțime, nu s-ar fi întâmplat aceste lucruri regretabile. Regretabil este și ce s-a întâmplat și cu cei doi jandarmi.
Cine a ridicat piatra? Piatra a ridicat-o cel a inflitrat mulțimea cu elemente violente, iar cei de la DGIPI nu au luat în considerare informațiile SRI-ului.
Am văzut atitudinea lui Tăriceanu - interesantă, mai calmă, încă nu inclinată spre adevăr, fiind în aceeași tabără cu Dragnea și sunt curios cum va funcționa această relație în condițiile în care ce a făcut Dragnea este evident pentru oricine, cu atât mai mult pentru partenerul lui Tăriceanu.

Președintele este la fel de nemulțumit legat de calitatea acestei guvernării și în calitate de politician independent putea să meargă să dea acel semnal și nu cred că am mai fi avut aceste violențe împotriva manifestanților pașnici, ceea ce era important.
Ceea ce ar fi putut face PSD-iștii în plus? Nimic pentru că ei cer și acum suspendarea lui Iohanis pe diferite alte motive. Era util ca președintele să fi mers acolo și nu s-ar fi întâmplat nimic", a declarat Cozmin Gușă într-o intervenție telefonică la Realitatea TV.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?