Gunoiul menajer din Târgovişte nu a mai fost ridicat de trei zile

 
Gunoi
Gunoi
Munţi de gunoaie pe străzile din Târgovişte şi câteva localităţi învecinate. Una dintre firmele care colectau deşeurile nu a mai lucrat, după ce nu s-a înţeles cu operatorul care administrează groapa de gunoi a oraşului.

De trei zile, gunoaiele zac pe străzile din Târgovişte. Oamenii sunt supăraţi, pentru că sunt cu plata la zi pentru ridicarea deşeurilor.

Firma care colecta deşeurile nu mai are acces la rampa de gunoi după ce a refuzat să plătească tarifele de sortare, majorate de curând. Firma consideră că nu e normal să plătească mai mulţi bani cât timp groapa de gunoi nu este ecologică.


"Primarul municipiului Târgovişte acuză societatea care se ocupă cu gestionarea gropii de gunoi, deoarcere nu a dat dovadă de flexibilitate în negocieri", a afirmat Emanuela Colea, primăria Târgovişte.

Consiliul Judeţean a decis înlocuirea firmei care nu a mai ridicat deşeurile. Autorităţile spun că străzile vor fi curăţate în cel mai scurt timp.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?