Gușă, replică dură pentru Teodorovici: Băiatul ăsta de mingi al lui Daddy se tot victimizează

 
Cozmin Gusa
Cozmin Gusa

Cozmin Gușă, replică dură pentru Eugen Teodorovici! ”Băiatul ăsta de mingi al lui Daddy, se tot victimizează de câteva luni”, spune consultantul politic. Replica vine în contextul în care, într-o intervenţie la Realitatea TV, ministrul Finanțelor Publice a fost deranjat de întrebările colegei noastre Eli Roman. Cozmin Gușă spune că marele vis al lui Eugen Teodorovici ar fi ca Liviu Dragnea să îl nominalizeze drept candidatul PSD la alegerile prezidenţiale.

"Omul ăsta de la Finanțe, care e un alt băiat de mingi al lui Daddy, se tot victimizează de câteva luni referitor la Realitatea TV, în speranța că mai primeşte vreo mângâiere pe freza generoasă din partea șefului său, care-l tot păcălește cu iluzia unei candidaturi la prezidențiale din partea PSD. El, săracul, chiar crede, că doar nu degeaba a primit în interiorul partidului porecla “Orlando, minte puțină", a spus Cozmin Guşă pentru stiripesurse.ro.

"Lăsaţi-mă să vorbesc şi eu. Sau nu este seful dumneavoastră să vorbească singur? Pot să vorbesc şi eu singur? Vreţi să aveţi un monolog aici? Păi cum are Guşă de obicei. Păi staţi un pic? Se poate?", au fost replicile lui Eugen Teodorovici, într-o emisiune la Realitatea TV, care au stârnit reacţia dură a lui Cozmin Guşă.

"Dacă vrea să vorbească singur la Realitatea TV, nici asta n-ar fi o mare problemă, decât în sensul că n-ar fi în stare să facă vreo analiză mai lungă de un minut, după care ar fi nevoit să se repete. Ca să nu mai vorbesc de bâlbâieli. Cu alura lui de actor tomnatic și foamea de celebritate, s-ar putea califica pentru o cariera de actor în rol secundar, care trebuie să nu vorbească prea mult, ceva de genul cowboy care moare în prima fază de împușcături sau majordom care plimbă gheridonul”, și-a încheiat Cozmin Gușă declarația.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Vlad
24 Nov 22:02
Cosmin Gusa ca acționar al postului TV Realitatea , rog sa-l contraziceți pe ministrul de finanțe Eugen Teodorovici și arătați romanilor o foaie de hârtie in care sa scrieți așa : Postul nostru a plătit la zi toate taxele și impozitele către statul roman ca orice societate comercială. Dacă veți proceda așa mâine ma voi înscrie in partidul REALITATEA pe care doriți sa-l demarați dacă nu veți proceda așa sunteți doar un datornic statului și nu doriți devat sa ne aburiți!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?