Cozmin Gușă: "Țărănușul Dragnea este mort. Iohannis este problema reală"

 

Într-o intervenție telefonică la Realitatea TV, consultantul politic Cozmin Gușă spune ca președintele Klaus Iohannis îl vrea pe Dragnea contracandidat la prezidențiale, pentru a câștiga un nou mandat. Comparația lui Dragnea cu Ceaușescu este nimerită, dar îl dezavantajează pe dictatorul comunist, consideră consultantul politic.Consultantul politic Cozmin Gușă consideră că Nicolae Ceaușescu avea un soi de patriotism pe care îl și practica, nu doar îl afișa. Altfel, Dragnea este la fel de neprătit și are o origine „sănătoasă” precum cea a dictatorului.

”Totuși, problema noastră nu este Dragnea! El este deja clasat: un țărănuș inconștient, care a ajuns la putere prin șantaj și care folosește avantajele așa cum îl lasă instituțiile statului. Problema e Iohannis, pe care îl văd că, de la o vreme practică un joc viclean, de putere, în care, prin forța pe care o poate deplasa instituția prezidențială, îi dă liniște lui Dragnea! Îi dă miniștrii îi pune miniștrii, îl lasă în pace, îl ajută în interiorul PSD, pune probleme puciștilor, în așa fel încât Dragnea s-o ducă bine și să rămână la putere, cu un singur scop: atunci când se vor cântării aleșii la prezidențiale, Iohannis să apară un candidat uscat și curat, in comparație cu Dragnea”, spune Gușă.

”Deși Iohannis nu a făcut mai nimic în mandatul său, și voi dovedi asta, și-l dorește contracandidat pe Dragnea dintr-un singur motiv: acest om a ajuns să fie la fel de urât precum dictatorul Ceaușescu”, observă consultantul.

Cozmin Gușă consideră că în acest moment se poate trage linie după primul mandat al lui Iohannis, iar concluziile nu sunt fericite. 

”Deci, problema noastră adevărată nu este țărănușul – infractor Dragnea, ci Iohannis, căruia i-a intrat în cap că trebuie să ajungă președinte pentru încă un mandat, cu orice preț, precum predecesorul său, Traian Băsescu. Dacă nu-l aveam pe Băsescu  încă un mandat, era mai bine. Binomul fost creat de Băsescu în al doilea mandat. În primul mandat, Iohannis nu a făcut nimic, la fel ca Băsescu.

Problema lui Iohannis este că a început să fie răzbunător.  Când Iohannis a înțeles că n-o să mai fie lăudat, pe la Realitatea TV,  a pus presiuni pe Rareș Bogdan, Denise Rifai, alți colegi din televiziune, dar și pe mine, partenerii mei de afaceri. N-are decât să facă alte lucruri, iar dacă va continua, o să-i rog pe Rareș sau Denise să-mi ofere două ore de emisie, pentru o transmisiune live din Cisnădioara, cu acel mare consul al Germaniei la Sibiu și mai apoi din Florida. Ca să vorbim despre domnul Iohannis din locurile dragi lui. Pentru că acest gen de amenințări nu-mi plac”, a spus consultantul.

Cozmin Gușă a reamintit că președintele nu a invitat vedetele televiziunii la recepția oferită la Cotroceni de Ziua Națională.

”Cu ocazia manifestărilor de Ziua Națională desfășurate la Cotrocei, Iohannis a invitat doar reporterul Realitatea acreditat acolo, doar numai pentru a-i da o știre colegei noastre, nu din respect pentru noi”, a spus Gușă.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?