Gropile din București sunt asfaltate provizoriu, după operațiunea de deszăpezire

 
Protest inedit contra gropilor din asfalt. Nimeni nu-i credea în stare de aşa ceva!
Protest inedit contra gropilor din asfalt. Nimeni nu-i credea în stare de aşa ceva!

Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) a anunţat, miercuri, că în 34 de zone au fost astupate gropile din carosabil cu mixtură "la rece", iar imediat ce condiţiile meteo vor permite vor fi efectuate alte 32 de lucrări în locuri intens circulate din Capitală.

Potrivit sursei citate, imediat ce condiţiile meteo vor permite, vor fi efectuate alte 32 de lucrări de refacere a carosabilului în zone intens circulate din Capitală: Bulevardul Carol I, Strada 11 iunie, Strada Mărăşeşti, Calea Griviţei, Bulevardul Eroilor, Piaţa Unirii, Prelungirea Ghencea, Bulevardul Libertăţii, Splaiul Independenţei, Strada Ziduri Moşi.

"Se lucrează la astuparea gropilor apărute în carosabil în vederea asigurării circulaţiei în condiţii de siguranţă şi fluenţă a traficului. Primăria Municipiului Bucureşti, prin Administraţia Străzilor Bucureşti, a demarat o amplă acţiune de inventariere a deficienţelor apărute pe arterele aflate în administrarea ASB, ca urmare a fenomenelor îngheţ/dezgheţ şi a operaţiunilor de deszăpezire. Astfel, gropile din carosabil vor fi asfaltate provizoriu până când condiţiile meteo vor permite demararea lucrărilor de refacere a carosabilului. În ultimele zile au fost astupate gropile cu mixtură 'la rece' în 34 de zone aflate pe artere precum Splaiul Independenţei, Splaiul Unirii, Bulevardul Unirii, Şoseaua Kiseleff, Şoseaua Mihai Bravu, Strada Ştirbei Vodă, Bulevardul Libertăţii, Şoseaua Sălaj, Calea Giuleşti, Şoseaua Bucureşti-Ploieşti", se arată într-un comunicat de presă transmis miercuri de PMB.

Echipele Administraţiei Străzilor actualizează zilnic situaţia deficienţelor din teren şi monitorizează în permanenţă modul în care se execută remedierile de către firmele cu care are încheiate contracte de întreţinere şi reparaţii, informează municipalitatea.

De asemenea, echipe operative ale RATB acţionează cu mixtură "la rece" pentru astuparea gropilor apărute pe liniile de tramvai în intersecţiile intens circulate şi acolo unde situaţia impune reparaţii urgente, urmând ca, imediat ce condiţiile meteo vor permite, să demareze programul de refacere a carosabilului şi a zonelor adiacente liniilor de tramvai cu mixtură "la cald".

Gropile apărute în jurul gurilor de canalizare vor fi reparate de deţinătorii de utilităţi publice - Enel, ApaNova, Distrigaz, se mai arată în comunicat.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?