Groază nemărginită: un copil de 10 ani s-a spânzurat în timp ce se juca

 

Un copil de 10 ani din localitatea argeşeană Aninoasa a fost găsit spânzurat, duminică, fiind resuscitat şi apoi transportat la spital.

Copilul de 10 ani s-a spânzurat în timp ce se juca cu nişte chingi. Băiatul se afla într-o casă aflată în construcţie, în comuna Aninoasa, satul Slănic şi se tot zbenguia. Încerca să se legene şi îşi tot striga sora, aflată prin preajmă, să-l vadă. La un moment dat, fata nu a mai auzit nimic. Când s-a uitat, fratele său avea chingile înfăşurate în jurul gâtului.

Fata a strigat după ajutor alertând nişte vecini. Oamenii au venit şi l-au dat jos şi-au dat seama imediat ce se întâmplase. Copilul de 10 ani s-a spânzurat în timp ce de juca, cu chingile. S-a răsucit iar fâşia lungă i s-a înfăşurat pe gât transformându-se în laţ. A fost chemată o ambulanţă, care l-a preluat pe băiat. Acesta trăia. În urma manevrelor, a fost stabilizat.

 

Realitateadearges.net

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?