Grindeanu, subtil la adresa lui Dragnea: Să înveţi să cazi e prima lecţie. O să îl învăţ să schieze

 
Grindeanu și Dragnea
Grindeanu și Dragnea

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat luni că, dacă lucrurile care țin de guvernare se vor îndeplini, la iarnă îl va învăța pe președintele PSD, Liviu Dragnea, să schieze, scrie Agerpres. 

Întrebat dacă preferă schiul sau pescuitul, Grindeanu a răspuns:

"Am văzut că e o întreagă dezbatere din acest punct de vedere. În mod cert îmi place schiul, pentru că schiez (...). Știți cum sunt pescarii profesioniști. E și foarte multă legendă în ceea ce spun pescarii profesioniști". Premierul Grindeanu a mai afirmat că îl interesează ca anul acesta, împreună cu echipa sa, să atragă fonduri europene și să se realizeze creșterea economică pe care și-a propus-o.

"Să ne atingem toate obiectivele. Asta e ceea ce mă interesează în primul rând. Acum am văzut că s-a trecut în politica românească de la numărat ouă la numărat știuci. (...) Dacă la iarnă toate lucrurile care țin de guvernare, bugetul, se vor îndeplini, deficitul bugetar, tot ceea ce ne-am propus, creșterea economică de 5,2%, și va ninge, o să-l invit pe domnul președinte Dragnea să îl învăț să schieze", a declarat Grindeanu, luni seară, răspunzând la o întrebare înainte de a participa la Gala News.ro.

Totodată, întrebat dacă Liviu Dragnea nu știe să schieze, Grindeanu a replicat: "Nu știe (...). La schi, trebuie să te țină bine picioarele. Să înveți să cazi e cred că prima lecție".Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?