Grindeanu, încolţit de PNL la audieri: "Să nu vă încuiaţi în sediul ANCOM, cum aţi făcut la Guvern"

 

Fostul premier Sorin Grindeanu a fost îndelung ironizat şi chiar tras la răspundere de către liberali, în şedinţa în care a fost audiat pentrua prelua şefia ANCOM. Astfel, Daniel Zamfir, senator PNL, i-a dat un sfat: " Să nu vă încuiaţi în sediul ANCOM, cum aţi făcut la Guvern".

Contrele dintre Sorin Grindeanu şi parlamentarii liberali au durat pe tot parcursul audierilor.

Senatorul PNL Florin Cîţu i-a amintit fostului premier că, după demiterea din funcţia de şef al Guvernului şi după excluderea din PSD, a declarat că va rămâne pesedist pe viaţă.

”Am spus că principala mea dorinţă e să rămân în PSD, dar eu în acest moment sunt exclus. Dacă cumva voi deveni preşedintele ANCOM, contestaţia mea la excludere (din PSD - n. red.) nu mai are rost. Eu în acest moment sunt apolitic”, a replicat Grindeanu.

”Aţi spus public că v-a lipsit pupincurismul pentru a rămâne în funcţie. E o întrebare retorică, pentru că azi sunteţi aici pus tot de PSD”, a mai spus Florin Cîţu.

”L-aş completa pe domnul Cîţu: acea declaraţie cu pupincurismul a venit după ce vi s-a propus, înţeleg o funcţie, aceea de preşedinte al ASF. Aţi refuzat-o pe aia de la ASF”, a spus şi senatorul PNL Daniel Zamfir.

”Am refuzat-o pentru că nu sunt finanţist. Eu am terminat informatica, am fost şi ministrul Comunicaţiilor şi ăsta este domeniul în care mi-am făcut şcoala”, a replicat Grindeanu.

”Am înţeles, deci dacă vi s-ar fi propus ASF în loc de ANCOM, nu mai funcţiona cu pupincurismul”, a continuat Zamfir. ”Îmi cereţi să fiu apolitic, dar mă duceţi spre a face dclaraţii politice”, a răspuns Sorin Grindeanu.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?