Greviștii de la Electrolux amenință cu un miting de amploare în fața Ambasadei Suediei

 

Sorin Faur, liderul sindicatului liber Samus, i-a anunțat pe greviști despre organizarea unui miting de amploare în fața Ambasadei Suediei ce va avea loc săptămâna viitoare, la București.Miercuri, în fața Ambasadei Suediei, va avea loc un miting de amploare. Liderii de sindicat speră că sute de mașini vor ajunge în Capitală pentru a atrage atenția asupra situației în care sunt muncitorii.

De asemenea, pe traseul spre capitală, a mai spus Faur, greviștii se vor opri pentru a face declarații în fața magazinelor care comercializarea produsele companiei suedeze. Faur a mai spus că fiecare membru de sindicat din mai multe județe ale țării va contribui la fondul de solidaritate al greviștilor de la Satu Mare cu un leu.

Aproximativ 400 de angajați ai Electrolux Satu Mare se află în grevă generală de 32 de zile. Chiar dacă se confruntă cu dificultăți financiare, greviștii nu cedează până când solicitările nu le sunt rezolvate. Tot ce vor este un salariu care să le asigure supraviețuirea, mai precis, aceștia solicită 2 lei în plus pe oră.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?