Google Street View. Google Maps. Ce apare pe harta Google dacă vrei să cauţi casa lui Gheorghe Dincă

 

Gheorghe Dincă, omul care a îngrozit o ţară întreagă după ce a mărturisit că le-ar fi ucis şi incinerat pe Alexandra (15 ani) şi Luiza (18 ani), locuia în Caracal, pe strada Craiovei, la numărul 169, chiar pe drumul principal E70. Galeria Foto

Gheorghe Dincă ar fi comis cele două crime chiar la această adresă. Din păcate, locul cu pricina a devenit loc de pelerinaj pentru curioşii care au dorit să vadă "Casa Groazei". Domiciliul ucigaşului de 66 de ani a fost atât de mediatizat, încât chiar şi Google Street View/Google Maps au marcat casa lui Dincă într-un mod special.

Google Street View/Google Maps au marcat casa lui Gheorghe Dincă aşa cum se poate observa în Galeria Foto.

"Adevărata casă a lui Gheorghe Dincă”, apare pe Google Street View/Google Maps.

Altfel, avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, a anunțat că anchetatorii au găsit al patrulea telefon al lui Gheorghe Dincă. Tonel Pop a afirmat că este vorba de telefonul folosit pentru sunarea familiei Luizei. ”Al patrulea telefon a lui Dincă este verificat acum”, a precizat avocatul.

 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?