GOOGLE le urează utilizatorilor săi un "AN NOU FERICIT!", printr-un LOGO special

 
GOOGLE 2014, cele mai POPULARE SUBIECTE. GOOGLE şi-a schimbat logo-ul în ultima zi din 2014
GOOGLE 2014, cele mai POPULARE SUBIECTE. GOOGLE şi-a schimbat logo-ul în ultima zi din 2014

AN NOU FERICIT! Motorul de căutare online GOOGLE şi-a modificat logo-ul de pe pagina sa principală, astăzi, în ultima zi a anului 2014, pentru a le ura utilizatorilor săi un "AN NOU FERICIT!".

"AN NOU FERICIT!" este mesajul care apare pe prima pagină a motorului de căutare GOOGLE şi poate fi distribuit, prin intermediul unui buton special, atât prin E-MAIL, cât şi pe reţelele de socializare Google+, Facebook şi Twitter.

AN NOU FERICIT! De asemenea, pe prima pagină a motorului de căutare apar literele care formează cuvântul Google, urmate de cifrele care alcătuiesc anul 2014.


AN NOU FERICIT! Logoul pregătit de Google pentru a marca ANUL NOU prezintă, într-un mod interactiv, literele care formează numele motorului de căutare. Totodată, anul 2014 este împodobit cu diverse elemente, precum o găleată din care curge apă pe cifra 2 şi o minge de fotbal pe cifra 4, obiect care se regăseşte şi printre literele care alcătuiesc cuvântul Google.

AN NOU FERICIT! Dacă utilizatorii dau click pe pagina principală a motorului de căutare, pot afla care au fost subiectele populare, pe motorul de căutare, în 2014. Pentru România, cele mai populare subiecte au fost "Simona Halep", "Rezultate Bac 2014", "Eurovision 2014", "Robin Williams" şi "Alegeri Prezidentiale 2014", în timp ce la nivel global în topul căutărilor s-au aflat subiecte precum "Robin Williams", "World Cup", "Ebola", "Malaysia Airlines" şi "ALS Ice Bucket Challenge".

AN NOU FERICIT! Google îşi schimbă logoul ocazional, scrie MEDIAFAX, pentru a serba un anumit eveniment major sau o personalitate care a schimbat lumea.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?