Godină, către procurorul care a amendat poliţişti: "Prietenaş, ai luat şpeis?"

 

Marian Godină îl ironizează pe procurorul care a amendat doi politişti de la Rutieră pe motiv că oprindu-l la control a întârziat la serviciu. „La câteva luni după ce a fost sancționat contravențional pentru depășirea vitezei și pentru ITP expirat, un procuror se gândește să "compună" o ordonanță prin care îi amendează pe polițiștii rutieri care îl sancționaseră, cu câte 5000 de lei de căciulă.

Am citit ordonanța și am crezut că e invenția cuiva, dar m-am convins că e reală. Procurorul își începe ordonanța povestind la persoana întâi, iar mai apoi își continuă narațiunea alternând persoana întâi cu a treia, vorbind ca Tarzan, cu diferența că face referire la dumnealui folosind cuvintele "magistratul procuror". Eu cred că ordonanța asta reprezintă sfârșitul carierei procurorului magistrat și așa ar fi normal, n-ai cum să lași asemenea specimen să lucreze în dosare penale.

Dacă la fața locului ar putea avea ca scuză faptul că și-a pierdut cumpătul, (...) faptul că după câteva luni, în care a avut timp suficient să mediteze, tot a considerat normal să dispună amendarea polițiștilor care l-au sancționat, mă face să bănuiesc că testările psihologice pe care le dă regulat nu sunt chiar elocvente. Ba chiar a mai avut un răgaz în timpul în care a redactat ordonanța aia, destul de stufoasă, timp în care măcar vreun dragon, pe care-l are probabil ca prieten imaginar, i-ar fi putut apărea la ureche, să-i dea ușor una după ceafă și să-i șoptească: "pretenaș, ce rahaturi scrii aici, ai luat speiș?"”, a scris Marian Godină pe Facebook.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?