Gmail se joacă din nou cu email-urile utilizatorilor

 
Utilizatorii de Gmail, puşi în faţa unui meniu nou
Utilizatorii de Gmail, puşi în faţa unui meniu nou
FOTO: www.yoda.ro

Mulţi dintre utilizatorii de Gmail au avut probleme cu serviciul de e-mail care nu a funcționat mai bine de 30 de minute, adrese de mail random copiate la destinatar, ultima problemă fiind ștergerea automată a unor mesaje.

O parte dintre utilizatori au sesizat că le lipsesc o parte din email-urile din Inbox-ul Gmail, sau că acestea au fost mutate în directorul de Spam, conform unei raportări de la TheVerge.com.

Google a făcut o declarație în acest sens și a spus că problema a fost sesizată doar pe câteva platforme, și s-a datorat unui update de software, scrie PlayTech.ro.

Aplicația de iOS, browserele mobile, și varianta offline a lui Gmail au experimentat problema menționată mai devreme, chiar dacă la momentul actual, compania declară că s-a rezolvat. O notificare a fost trimisă către utilizatori în care se recomandă ca aceștia să își verifice directoarele de Spam sau Trash pentru a găsi email-urile șterse.

Nu se știe la momentul de față, câți utilizatori au suferit de pe urma acestei probleme, însă este puțin curios cum această eroare s-a reparat de la sine, și cum mulți dintre utilizatorii serviciului au primit sute de mesaje goale, care apoi au fost șterse sau mutate în directoarele de Spam și Trash.

Acest lucru confirmă din nou că Google are o flexibilitate destul de mare în ceea ce privește accesul la căsuțele personale de mail ale consumatorilor, chiar dacă acestea sunt oferite ca un serviciu gratuit.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?