Gigi Becali, uluitor despre scandalul cu fostul ginere al lui Băsescu: Dacă vreau îl bat cu mâna lui

 
Gigi Becali
Gigi Becali

Gigi Becali a confirmat conflictul pe care l-avut cu Bogdan Ionescu, fostul ginere al lui Băsescu. Incidentul s-a întâmplat la un hotel din Poiana Braşov, iar cei doi s-au aflat la un pas dă bătaie.Citiţi toate detaliile aici: Fostul ginere al lui Traian Băsescu a sărit să-l bată pe Gigi Becali, de Sărbători

Gigi Becali a confirmat episodul.

"Eu îl bat cu o mână pe "Syda", nu-mi trebuie două mâini. Dacă vreau, îl bat chiar cu mâna lui. După acest incident, "Syda" a și plecat și i-am dat interzis să mai stea în Poiană. I-am zis: 'În Poiană nu mai stai. A și plecat și n-a mai venit nici să facă Revelionul la Teleferic. Nu mai zic de "Syda", un maimuțoi, mă bătea el pe mine...Nu am avut niciun bodyguard.

I-am spus în glumă că Băsescu nu a dat grațierea, nu a dat amnistia. Atunci el a spus nu știu ce, după care i-am spus să tacă din gură, continuând să vorbească urât. Asta a fost tot. Eu dacă îi dădeam un pumn lui Syda îl adormeam direct, nu mai era nevoie ca să se mai scoale. Ăsta a for norocul lui, că nu s-a sculat de pe scaun. Dacă se scula de pe scaun îl loveam, nu poți lovi un om care stă pe scaun", a afirmat Gigi Becali la un post de televiziune.

Elena Băsescu și Bogdan Ionescu au divorțat la începutul lunii septembrie 2016, după patru ani de mariaj. Copiii cuplului au rămas în grija mamei.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?