Gigi Becali: Dacă dădeam o singură notă la Securitate, mă izolam în pustiu şi mă spânzuram

 
Foto: NewsIn
Foto: NewsIn
Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat miercuri, ca reacţie la insinuările lui Gheorghe Hagi, că nu a colaborat niciodată cu Securitatea şi a precizat că s-ar fi spânzurat dacă s-ar fi dovedit că a dat măcar o notă informativă.
"O singură notă, un singur cuvânt, o singură semnătură dacă există sau măcar trei litere, acum Gigi Becali se izola în munţi şi nu mai dădea ochii cu oamenii de ruşine. Mă izolam în pustiu şi mă spânzuram", a declarat Gigi Becali, miercuri, la Realitatea FM.

Proaspătul europarlamentar l-a atacat din nou pe Hagi: "Este nebun, se simte obsedat, că a scris tone, kilometri. Se simte cu musca pe căciulă", a declarat Becali. Întrebat dacă este sigur că Hagi a colaborat cu Securitatea, Becali şi-a schimbat discursul, spunând: "Nu ştiu sigur despre el, dar cred că se simte cu musca pe căciulă".


Patronul Stelei, care este în vacanţă la Monte Carlo, a mai spus că îl va ruga pe vărul său, Virgil, să aducă în faţa presei actul de la CNSAS prin care se precizează că nu a făcut poliţie politică şi nici măcar nu figurează în arhivele acestei instituţii.

Becali a mai povestit că înainte de Revoluţie fotbaliştii Rodion Cămătaru şi Dorin Mateuţ i-au ajutat familia, într-un moment în care risca să îi fie confiscate bunurile. "Cei doi au plecat din cantonament de la Săftica şi s-au dus la generalul Nuţă. Aveam oi multe la marginea Bucureştiului şi Ceauşeasca dăduse ordin să nu mai fie nicio oaie, iar Cămătaru şi Mateuţ s-au dus şi au spus că sunt ale lor, să mă salveze", a povestit Becali.

Reacţia lui Becali privind o eventuală relaţie cu Securitatea a venit după ce Hagi le-a sugerat miercuri reprezentanţilor mass-media să îi verifice dosarul patronului Stelei. "Noi am fost sportivi, nu altceva. Nu am scris noi, noi am jucat, alţii au scris. Verificaţi dosarul celor care fac insinuări, verificaţi-i dosarul patronului de la Steaua, să vedeţi ce a făcut", a spus Hagi.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?