GIGI BECALI. Cum își va petrece ZIUA LIBERĂ la care are dreptul LUNA ACEASTA

 
GIGI BECALI. Cum își va petrece ZIUA LIBERĂ la care are dreptul LUNA ACEASTA
GIGI BECALI. Cum își va petrece ZIUA LIBERĂ la care are dreptul LUNA ACEASTA
FOTO: cancan.ro

GIGI BECALI. Marea dorinţă a deţinutului Gigi Becali (55 de ani), încarcerat la Penitenciarul Poarta Albă din judeţul Constanța. Familia va fi găzduită de Iaki, hotelul pe care Gică Hagi, naşul său, îl deţine în staţiunea Mamaia - scrie libertatea.ro.

GIGI BECALI a fost încarcerat pe 20 mai 2013, după ce a fost condamnat la 3 ani şi jumătate de închisoare cu executare în “Dosarul valiza” şi în cel referitor la schimbul de terenuri cu MApN. A trecut aproape un an de atunci, răstimp în care latifundiarul din Pipera nu le-a permis mamei, soţiei şi fetelor să-l viziteze.

“Gigi moare de dorul lor, dar e prea mândru şi nu vrea ca cele mai dragi femei şi fete din viaţa lui să-l vadă într-o astfel de situaţie”, i-a justificat încăpăţânarea o sursă din anturajul său. În schimb, patronul Stelei a încercat să-i convingă pe judecători să-i acorde măcar o zi liberă, pentru a-şi întâlni familia.

Gigi Becali, la muncă. PRIMELE IMAGINI din afara închisorii

“Trebuie să închid ochii ca să-mi aduc aminte de chipul fetelor mele, de chipul nevestei mele ş i de chipul mamei mele. Le-am uitat...”, a pledat Becali. Degeaba, până mai ieri, când latifundiarului i s-a îngăduit să presteze ca supraveghetor la Academia de Fotbal a naşului său, Gică Hagi, din localitatea constănţeană Ovidiu.

GIGI BECALI. Numai că un apropiat al patronului Stelei ne-a dezvăluit că aceasta s-a răzgândit: “Dorul de ai săi l-a doborât pe Gigi, care a spus că el nu mai poate aştepta două săptămâni. Vrea să-şi vadă mama, soţia şi fetele cât mai repede, chiar azi (n.r. - ieri), dacă se poate. Şi şi-a dat seama că e o prostie să vină el de la Poarta Albă la Bucureşti, pentru că ar pierde cam şase ore pe drum, dus-întors. De ce să nu petreacă orele astea cu ei?”. Ca şi în cazul locului de muncă zilnic, pentru deţinutul Becali salvarea a venit tot de la naşul lui.

“Gigi se va întâlni cu familia la Iaki, hotelul lui Hagi din Mamaia. A vorbit cu Luminiţa şi a rugat-o să le ia pe fete şi pe mama lui şi să vină cât mai curând acolo. Acum aşteaptă ca soţia să-l sune înapoi şi să-i spună ziua exactă când vor ajunge la Mamaia”, a încheiat apropiatul lui Gigi Becali.

Citește mai mult pe libertatea.ro..

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?