Un chirurg ortoped şi-a rupt piciorul chiar la intrarea în sala de operaţie

Un chirurg ortoped de la Spitalul Judeţean Suceava a suferit un accident chiar în timp ce intra în blocul operator, pentru o intervenţie chirurgicală. Medicul, în vârstă de 44 de ani, a alunecat ori s-a dezechilibrat şi a căzut la pământ, resimţind dureri puternice la piciorul stâng. Medicul a ajuns la Secţia de Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava, unde a primit îngrijiri medicale şi a fost diagnosticat cu o fractură de tibie, potrivit monitorulsv.ro.

O leziune gravă aşadar, care va necesita zeci de zile de îngrijiri medicale. Ironia sorţii face doctorul să fi ajuns internat chiar pe secţia pe care lucrează, sub supravegherea colegilor.

Cazul va fi cercetat la Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Suceava, deoarece în cauză este vorba de accident de muncă, dar şi de poliţie. În cadrul anchetei se va stabili modul în care s-a petrecut accidentul şi dacă s-au respectat normele de securitate şi sănătate în muncă.

 Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?