Gheorghe Flutur o trage la răspundere pe Gorghiu pentru scorul slab al PNL obţinut la alegeri

 

Liderul județean al PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat miercuri că liberalii trebuie să-și îmbunătățească 'mesajul și comunicarea cu populația'', să facă ''schimbări de tactică'' și ''să dea dovadă de cumpătare, înțelepciune și pragmatism'', după rezultatul slab obținut la alegerile parlamentare.

În opinia lui Flutur, la alegerile parlamentare din 11 decembrie PNL a înregistrat ''un scor neașteptat de modest'', iar ''cel mai sănătos'' ar fi ca, în perioada următoare, să se organizeze alegeri de jos în sus în toate filialele, pentru a găsi cele mai bune soluții de consolidare ale filialelor locale, scrie Agerpres. 

''Va trebui ca, în perioada următoare, să ne îmbunătățim mesajul și comunicarea cu populația. Cred că PNL, ca partid responsabil, trebuie să analizeze unde a greșit și asta va face pentru a se îndrepta. Mesajul meu către echipa PNL, după întâlnirea pe care am avut-o marți cu primarii și cu membri Biroului Permanent Județean, este să judecăm la calm toate aceste lucruri, pentru că a fost un val național care a situat PNL la un scor neașteptat de modest, inclusiv filiala Suceava (...) Am mai trecut prin asta. Ne trebuie cumpătare, înțelepciune și pragmatism. Nu trebuie să ne facem că nu vedem unde s-a greșit. Trebuie sa corectăm greșelile'', a spus Flutur, la o conferință de presă, subliniind că în ecuația politică din România ''este nevoie de PNL pentru normalitate și echilibru''.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?