Gestul unui pensionar a impresionat întreaga țară. Are 77 de ani şi o pensie de doar 1.300 de lei!

 

Are 77 de ani şi o pensie de 1.300 de lei. Trăieşte în condiţii modeste. Cu toate acesta, un pensionar a donat suma de 46.000 de lei unui spital, scrie realitateadearges.net.Un pensionar a donat o sumă impresionantă unui spital! Bărbatul locuieşte în comuna Aninoasa din judeţul Argeş. A lucrat ca şofer şi a strâns de-a lungul timpului, din salariu şi din pensie suma de 46.000 de lei. Întreaga sumă a donat-o Spitalului Municipal Câmpulung.

„Am văzut la televizor, că tot aşa a făcut cineva, ca să ajute copiii născuţi prematur, cu un incubator. Şi-am zis că şi eu aş putea să fac o treabă de-asta, să ajut copiii care se nasc cu probleme. Am luat legătura cu dumnealor de la spital şi m-am hotărât să-i ajut. Puteam să mă duc în altă parte, dar am zis că eu sunt muscelean şi trebuie să ajut spitalul de aici. Asta m-a făcut ca să ajut!” a spus pensionarul.

Omul nu trăieşte în lux şi are o pensie cât să-i ajungă să ducă un trai decent. Locuieşte într-o casă modestă. „Am băgat apă de la ţeava din drum până în curte. Maşină de spălat am una din aia manuală, am avut un frigider, dar l-am dat afară, cu nu-mi mai plac, iar baie fac în lighean, că aşa m-am născut, aşa am crescut şi aşa vreau să mor! Am pensie 1.300 de lei, mi-ajunge, mă descurc!”, a povestit bătrânul.

A mers la spital şi a donat conducerii suma de 46.000 de lei. Din aceşti bani va fi achiziţionată aparatură modernă pentru nou-născuţi.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Il chema voiculescu, hrebe, mazare, jordica, zamfurica,
21 Feb 19:52
tirica, udrica, nastase, plesioianu, oprea, abramovich, ,... , cumva ?
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?