Gestul INCREDIBIL al motanului Alună, după ce s-a pierdut de stăpână. A luat TRENUL şi...

 

Un motan care s-a pierdut de stăpâna sa a reuşit să urce de unul singur în tren şi să călătorească câteva staţii până când a fost găsit de controlorii de bilete din tren, care l-au hrănit şi l-au "făcut celebru", postându-i fotografia pe Twitter. 

Motanul, poreclit Alună de conducătorii de tren, a luat trenul din comuna franceză Voivres-Lès-Le-Mans din departamentul Sarthe şi a călătorit timp de câteva staţii, fiind observat de ceilalţi călători, până când a fost luat de unul dintre controlorii de bilete, care l-a adăpostit într-o gheretă. Bărbatul a urcat înapoi în tren, dar motanul l-a urmat, aşa că nu a avut altă opţiune decât să îl lase să călătorească cu trenul: "L-am luat cu mine şi i-am spus "Micuţule, urcă în tren şi vedem ce opţiuni avem în gara din Mans".

Alună a stat liniştit în tren, împărţind un croissant cu controlorul de bilete, care a postat fotografia motanului pe Twitter. La scurt timp, stăpâna şi-a recunoscut motanul pierdut şi a venit să îl recupereze din gara Mans.

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?