Gest impresionant al unui paznic de la spitalul din Deva. Ce a făcut pentru pacienți

 

Un paznic de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva și-a anunțat demisia după ce a văzut cum sunt tratați pacienții care vin zilnic să fie ajutați de medicii de aici, relatează Realitatea de Hunedoara

Omul şi-a anunţat demisia pe reţeaua de socializare, afirmând că refuză să mai lucreze în cadrul unităţii medicale din cauza „bătăii de joc pe care o vede zilnic” la adresa pacienţilor.

Deveanul acuză o parte dintre cadrele medicale că îi tratează cu indiferenţă pe bolnavi.

Mesajul pe care l-a scris bărbatul îl adresează Ministerului Sănătăţii şi tuturor locuitorilor oraşului Deva, rugând să se ia măsuri astfel încât bolnavii să nu mai aibă de suferit.

La vederea mesajului, mai mulţi cetăţeni au reacţionat. Unii dintre ei l-au felicitat pentru gestul său. „Felicitări! Caracterul nu este de vânzare”, a scris cineva. „Ce hotărâre a putut lua acest domn. Incredibil”, a comentat altcineva, în vreme ce o altă persoană este de părere că: „Felicitări, dragă domnule! Dacă ar exista mai mulţi oameni ca dumneavoastră, s-ar schimba ţara asta în bine. Respect!”.

Vezi aici mesajul!Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?