Germania și Franța refac planul de alocare a migranților în UE

 

Germania și Franța au propus un nou mecanism de alocare a migranților în UE.

14 ţări membre ale Uniunii Europene au convenit, în principiu, asupra un nou "mecanism de solidaritate" propus de Germania şi Franţa de alocare a migranţilor în interiorul întregului bloc, a anunţat luni preşedintele francez Emmanuel Macron, citat de Reuters.

Miniştrii afacerilor externe şi de interne din UE s-au reunit mai devreme la Paris pentru a discuta problemele legate de imigraţie şi securitate.

"Concluzia întâlnirii de dimineaţă este că, în principiu, 14 state membre, în acest stadiu, şi-au exprimat acordul faţă de documentul franco-german", a declarat Macron jurnaliştilor.

Printre altele, Macron a mai spus că Franţa a cerut guvernului libian să asigure că migranţii africani nu vor mai fi plasaţi în centre de detenţie în ţară şi că vor fi luate măsuri corespunzătoare pentru a se asigura siguranţa lor.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
mihai
23 Jul 12:37
Europa vrea să dea liber la imigranți, se uita numai la câștigurile materiale, însă Europa înseamnă mai întâi de toate civilizatie.
Răspunde
0 0
Groza
23 Jul 08:12
Probabil ca Franta si Germania au in alcul o politica pe termen lung.Natalitatea si vrea s-o rezolve prin migranti.Alte tari precum Romania care se depopuleaza nu ar fi incantate ca in final migrantii se vor indrepta spre Franta si Germania.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?