George Harabagiu, creierul ”Halep, huiduită”, interviu absolut ireal după scandalul de pe Facebook

 

George Harabagiu, cel care a fost deja concediat de Liviu Dragnea, după ce a pus la cale fake-news ul cu ”Halep, huiduită”, a avut o primă reacție. Astfel, într-un interviu absolut halucinant, în 20 de minute acesta nici nu a vrut să confirme dacă lucrează la departamentul de comunicare al PSD. George Harabagiu a oferit acest interviu publicației Pressone. Redăm, în continuare, un fragment:

Încerc să aflu dacă e adevărat că dumneavoastră ați coordonat sau sfătuit filialele PSD să afirme că huiduielile de pe Arena Națională au fost pentru Simona Halep, și nu pentru Gabriela Firea.

− Dumneavoastră mă întrebați dacă eu aș fi îndemnat pe cineva să facă astfel de afirmații?

− Da, asta vă întreb.

− Nu există în acest moment nicio dovadă din care să rezulte foarte clar că aș fi îndemnat, aș fi vorbit, aș fi comunicat, aș fi transmis prin orice fel de mijloc, orice fel de mijloc, o astfel de informație.

Din punctul meu de vedere, am auzit tot felul de informații, mi se pare jenant, sincer. Deci... cum să convingi niște oameni, explicați-mi, cum să-i convingi?

− Nu. Eu v-am întrebat dacă dumneavoastră ați făcut asta, nu dacă există dovezi.

− A, deci eu să fi ieșit undeva public și să spun: băi, fraților, începând de astăzi, huiduielile respective nu sunt pentru X, sunt pentru Y. Niciodată. Știți să fi spus eu asta?

 Nu știu cum comunicați dumneavoastră acolo, în departamentul de comunicare al PSD.

− Am o rugăminte: cine v-a spus că ar exista un departament de comunicare și că am o legătură cu el?

− Nu aveți? Nu sunteți în departamentul de comunicare al PSD?

− Eu v-am întrebat: cine v-a spus dumneavoastră dacă am fost într-un departament sau nu.

− Ați fost jurnalist timp de 20 de ani, deci înțelegeți că nu trebuie să vă spun cine îmi spune lucruri și de ce.

− Nu. Atunci pot, la momentul de față, să vă spun și eu că nu comentez, sub niciun fel de formă, afirmațiile făcute de unii sau de alții, în condițiile în care aceste afirmații pur și simplu sunt în măsură să-i lezeze pe unii, să-i avantajeze pe alții, iar la mijloc m-am trezit eu.

Un om care n-am făcut, niciodată, afirmația publică despre așa ceva.

− Dar sunteți sau nu sunteți în departamentul de comunicare al PSD?

− De fapt, asta v-a interesat, ăsta era subiectul interviului?

− Subiectul interviului este să verific cu dumneavoastră o informație care se referă la dumneavoastră.

− Doamnă, sincer, la momentul de față, unu: nu înțeleg, deci nu înțeleg în acest moment de ce se face această legătură.

M-ați întrebat punctual, vă răspund la fel de punctual: poate afirma toată țara toate lucrurile respective, atunci ele au o valoare de adevăr, au o valoare de adevăr absolut.

În țara asta s-au încălcat toate principiile jurnalistice, au fost terfelite din toate punctele de vedere de către deținătorii adevărului absolut.

Dacă v-aș spune "nu", m-ați crede? Dacă v-aș spune "da", m-ați crede? Ce rost mai are?!

− Păi de asta v-am sunat, e un principiu jurnalistic.

− Întrebați-i pe cei care au făcut afirmațiile astea. Eu nu vreau sub niciun fel de formă să escaladez acest conflict.

− Sunteți sau nu sunteți în departamentul de comunicare?

− Întrebați-l pe domnul Rareș Bogdan! Din câte am înțeles, știe el mai bine.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
liviu
13 Jun 19:45
Un iresponsabil, un barbat fara barbatie, un iepuras parvenit, un arogant ca multi dintre colegii sai din psdady....Rusine sa-i fie. Data viitoare sa se uite bine la televizor si sa gandeasca mai mult inainte de a emana ceva.......
Răspunde
0 0
jack
13 Jun 19:28
Creier pe naiba ! daca crede cineva ca acst individ a facut ce a facut de la sine putere se înseala ! Comanda a fost claă de la ”centru” ! Asta este spd = alde Ati auzit vreo luare de pozitie a ”marelui” partid alde ? Ati auzit cvreo luarea de pozitie a ” marelui” sef psd livache PUSCARIASUL ? Sa fim seriosi ! Au facut-o cu clar si precis cu scoăul de inoculare în mentalul ”demonstranților” de simbata ca numai psd alde respectă valorile României! Pentru ce aiu facut psd alde trebuie actionati în instanta prejudiciaerea imaginii publice. S-a votat Codul penal cu dedicație pentru dady ! Incet incet va fi albit ca la nufarul ! S-a înteles acum de ce se tot amîna decizia in instanta pentru procesul bombonica ? Va fi achitat ! Intre timp. se rezolvă si cu belina ! Poporul român are ce merită: curve, proști, analfabeti, puscariasi care ne conduc, hoti, etc !
Răspunde
0 0
Bogdan
13 Jun 19:00
Acest harababugiu nu are nici macar decenta sa recunoasca, da domle eu am fost pentru ca Dragnea mi-a cerut. Macar sa-i dea sefului o lectie pentru ca tocmai l-a dat afara. Sau crede ca tradatorii nu isi mai pot gasi job in Romania? Isi poate gasi job domnia sa, incompetenta si mitocania sunt valoriile sistemului. Noul sistem de valori. Deci omul are calitati, abilitati si potential
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?