Geoană se abține de la votul pentru validarea Guvernului Ponta 4: Un ultim guvern al erei Ponta

 

Fostul preşedinte al PSD, Mircea Geoană, a declarat, luni, că se va abţine de la votul de învestire a Guvernului Ponta 4, el arătând că acesta este ”un ultim Guvern al erei Ponta”, de avarie, pe o perioadă limitată, şi care va fi ”echivalentul pentru 2014 al Guvernului Ungureanu din 2012”.

”Este un ultim Guvern al erei Ponta. Va fi un Guvern cu valoare de întrebuinţare limitată. Va fi echivalentul pentru 2014 al Guvernului Ungureanu din 2012. E un Guvern de avarie, de tranziţie, de perioadă limitată prin care Victor Ponta şi Liviu Dragnea încearcă să de agaţe de putere, crezând că astfel pot să rămână relevanţi în politica românească”, a spus Geoană. El a arătat că Ponta şi Dragnea nu îndeplinesc criteriile de credibilitate şi de integritate solicitate de cetăţeni la votul de la alegerile prezidenţiale. ”Oamenii cer credibilitate, integritate, competenţă. Votul meu de azi nu poate să fie un vot împotriva unui Guvern PSD, pentru că nu voi folosi votul meu pentru a aduce celorlalţi puterea. Dar în acelaşi timp, nici nu pot să votez un Guvern în care Ponta şi Dragnea nu îndeplinesc primele două condiţii legate de credibilitate şi de integritate”, a spus Geoană.

 Mai multe pe Mediafax

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
1 -1
Cat isi doreste omul un post si nimic.Toti il ocolesc ca pe ciumati.La Dabuleni or mai fi pepeni ?
16 Dec 08:14
Pai , dle. G, de ce nu le spuneti asa si americanilor , ca doar sunteti prieteteni ?. Un guvern ca al dlui bOC si un presedinte ca dl.B, nu se maise pot constitui. in urmatorele secole .Pacat ca nu mai sunteti membru de partid de stanga autentica, pentru a va impune un guvern format din recent exclusii din partid.
Răspunde
0 0
hi hi hi
16 Dec 08:53
3 Dar are dreptate .....asta n-o poti nega ,atat ,are doar intrebuintare limitata ,de avarie .
4 -1
pacat !
16 Dec 04:01
Geoana a luat tzeapa din nou . Noul guvern USL a fost aprobat cu o majoritate uriasa . Mai nou Geoana face jocurile altora . Pacat !
Răspunde
1 -1
ha ha ha
16 Dec 08:55
4 Care usl ? Stiu ca marca asta nu mai este valabila ,asa este legea .Cat despre majoritati ,uiti ca si ultimul guvern bok cam tot asa a fost votat si guvernul mru la fel ....Rezultatul ? Cateva luni ......
6 -3
Constantin
15 Dec 23:13
Problema voastra este ca acest guvern va fi legitimat de un parlament ales democratic de romani in 2012...Pe voi la realitatea nu v-a ales nimeni ci doar va plateste cineva ca sa denigrati parlamentul guvernul si pe primul ministru de dimineata pina noaptea tirziu..... Ati devenit PENIBILI deja ! si ma mir ca va mai suporta romanii...
Răspunde
1 -1
jaro
16 Dec 08:59
11 Parlamentul asta nu mai este atat de legitim ,au aparut formatiuni care nu au fost votate ,incepand cu psd ,pnl si pdl ,usl2 este o abureala nelegala de tip mitomanic pontist .Despre ce legitimitati vorbim ! Toantele s-au indepartat mult de mandatul dat de alegatori .Muta-te constantine pe antwenute ,acolo sunt gadesti .
4 -1
Shamy
15 Dec 22:57
Geoană se abține cu greu in scaun, sa nu sara in sus de bucurie :VOTAT!...... de la votul pentru validarea Guvernului Ponta 4: Un STRONG guvern al erei Ponta : Bravo!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?