GENIAL: Ce i-a spus un puști de 8 ani învățătoarei l-a făcut instantaneu vedetă

Lucrarea de control a unui puști de culoare din Statele Unite, despre importanța lui Cristofor Columb, a devenit viral pe internet și a atras mii de comentarii, marea majoritate favorabile.Chiar din prima frază a testului în care trebuia să scrie despre „omul care a descoperit America” puștiul de 8 ani a ținut să-i explice, clar, învățătoarei că nu e în cea mai bună dispoziție:

„N-a fost o zi bună de învățat. Bla, bla, bla. Mi-am dorit să nu te mai aud vorbind.”

După ce a “urecheat-o” pe învățătoare, elevul a continuat în același stil și legat de subiectul propriu-zis al testului. “Nu Columb a descoperit Americana, indienii au descoperit-o!”.

Și asta n-a fost tot. “MI-ar place să stăm acasă de Ziua lui Columb, dar nu mă învăța minciuni. Asta-i tot. Întrebarea mea de azi e cum pot albii să-i învețe istorie pe negri?”

Finalul a fost absolut savuros. Dascălul a notat, cu roșu, „King, sunt foarte dezamăgită de lucrarea ta de azi”, la care puștiul a comentat laconic: “OK!” După ce povestea și dovada, lucrarea cu pricina, a fost postată pe rețelele de socializare, puștiul de 8 ani a devenit vedetă, iar mama s-a i-a deschis o pagină personală pe Instagram.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?